Notice: Undefined variable: document in /var/www/vhosts/telsiurvsb/domains/demo.telsiurvsb.lt/public_html/templates/biuras20141030joomla/component.php on line 5

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/telsiurvsb/domains/demo.telsiurvsb.lt/public_html/templates/biuras20141030joomla/component.php on line 5
"> Sveikatai palankaus maisto gaminimo principai

Sveikos gyvensenos tema šiandieninėje visuomenėje yra „ant bangos“, ypač sveikos mitybos. Dar namuose sudarinėdami pirkinių sąrašą mintyse dėliojame planus, kokį patiekalą rinksimės pietums ar vakarienei: žuvį, mėsą ar daržoves? Kokį gaminimo būdą pasirinksime – virsime, troškinsime ar kepsime? Tačiau dažnai nepagalvojame, kad ir kokius sveikus maisto produktus išsirinktume, pasirinkę netinkamą gaminimo būdą juos galime sugadinti. Sakysite – neįmanoma? Deja, bet dažnai taip atsitinka. Kad nedarytume maisto gaminimo klaidų, kviečiame į nemokamą nuotolinę paskaitą "Sveiko maisto gaminimo pagrindai" kovo 24 d. 18 val.

Lektorė: Raminta Bogušienė - maisto technologė, sveikatos specialistė, VšĮ "Sveikatai palankus" įkūrėja.

Registracija: info@telsiurvsb.lt