Sveikos gyvensenos tema šiandieninėje visuomenėje yra „ant bangos“, ypač sveikos mitybos. Dar namuose sudarinėdami pirkinių sąrašą mintyse dėliojame planus, kokį patiekalą rinksimės pietums ar vakarienei: žuvį, mėsą ar daržoves? Kokį gaminimo būdą pasirinksime – virsime, troškinsime ar kepsime? Tačiau dažnai nepagalvojame, kad ir kokius sveikus maisto produktus išsirinktume, pasirinkę netinkamą gaminimo būdą juos galime sugadinti. Sakysite – neįmanoma? Deja, bet dažnai taip atsitinka. Kad nedarytume maisto gaminimo klaidų, kviečiame į nemokamą nuotolinę paskaitą "Sveiko maisto gaminimo pagrindai" kovo 24 d. 18 val.
Lektorė: Raminta Bogušienė - maisto technologė, sveikatos specialistė, VšĮ "Sveikatai palankus" įkūrėja.
Registracija: info@telsiurvsb.lt